Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

☆ Stichting Nao Väöre

Nao Väöre bestrijdt verborgen armoede
.
Stichting wil voorkomen dat mensen in sociaal isolement belanden
.
Auteur: Jules Roosenboom
Vrijdag 14 junil 2019
.
De Stichting Nao Väöre zet zich in om armoede onder de allerarmsten te bestrijden. ,,Samen de handen ineen, een kans voor iedereen”, luidt de slogan van de stichting. Het Maastrichtse initiatief zorgt ervoor dat mensen die in financiële problemen zijn gekraakt – bijvoorbeeld door werkloosheid – toch kunnen participeren in de maatschappij. Onder meer hotelier Benoit Wesly, zangeres Beppie Kraft en ondernemer Edwin Heusschen hebben zich als bestuurslid aan de stichting verbonden.
.
Nao Väöre wil voorkomen dat mensen met schulden in een sociaal isolement terecht komen. Tevens verzet de stichting zich tegen het stigma dat vaak gepaard gaat met armoede en schulden. Edwin Heusschen, directeur van het Maastrichtse bedrijf 043WEB en tevens bestuurslid van Nao Väöre, licht toe: ,,We ondersteunen gezinnen die echt hulp nodig hebben en buiten hun eigen schuld in de problemen zijn geraakt. We zijn daarbij afhankelijk van wijkverpleegkundigen, huisartsen of bewindvoerders. Als zij een gezin tegenkomen dat ondersteuning kan gebruiken, dan kunnen ze dat melden via onze website.”
.
Nao Väöre geeft geen geld, maar organiseert activiteiten, helpt kinderen om lid te kunnen worden van een sportclub en organiseert een jaarlijks kerstdiner voor 280 gasten. ,,We proberen mensen die tussen wal en schip zijn geraakt zo goed mogelijk te helpen. Soms gaat het om een dagje naar speeltuin Fort Willem of om een nieuw bed, of een nieuwe fiets. We zijn daarvoor afhankelijk van materiële of immateriële donaties van bedrijven of particulieren,” zegt Heusschen.
.
Meer informatie over de Stichting Nao Väöre? Ga naar www.naovaore.nl
.
043WEB | Webdesign | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht | Limburg

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”