Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

☆ Gast Registratie

Gast Registratie Systeem voor de Horeca

Speciaal voor de Horeca hebben we een simpel Gast Registratie Systeem ontwikkeld. Dit systeem werkt middels een QR-code. Een bezoeker gaat fijn aan tafel zitten, scant de QR-code en vult zijn naam, telefoonnummer en e-mail in. Heeft hij geen QR-scanner? Geen probleem! Het werkt ook gemakkelijk via internet.
.
Het doel van de registratie is de mogelijkheid tot bron- en contactonderzoek i.v.m. Corona. Stel dat Corona uitbreekt, dan heeft u uw zaken goed geregeld. Wij leveren netjes een Excel bestand aan met de naam, telefoon & e-mail van de gasten van de afgelopen 2 weken. Gegevens ouder dan 2 weken worden automatisch verwijderd.
.
Nog geen Gast Registratie Systeem? Kijk dan eens op www.gregi.nl
.
043WEB | Webdesign Maastricht | Analyse | SEO | Optimalisatie | Maastricht | Limburg

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”